[ Preview ]Hanna + Mikko //Finland Manor Wedding

Katisten Kartano Häät. Finland Manor Wedding.

A shot preview of Hanna and Mikko’s wedding, at one of the most beautiful manors in Finland, Katinen Manor.

You can view the full wedding of Hanna and Mikko here.

KartanoKatisten KartanoKatisten KartanoKatisten Kartanocandy barHäävalokuvaajaHäävalokuvaajaKartano HäätKatisten Kartano Häätmanor weddingKatisten Kartano children at weddingKatisten HäätKatisten Kartano HäätManor weddingKatisten Kartano HäätKartano HäätKartano HäätKatinen Manor
Katisten Kartano Häät. Finland Manor Wedding.

“Hääpäivän suunnittelu alkoi puolitoista vuotta ennen häitä. Halusimme rennot, mutta tyylikkäät, meidän näköiset häät. Ripaus vaaleanpunaista olisi myös mukana. Tunnelmallinen juhlapaikka, ammattivalokuvaaja, hyvä ruoka ja musiikki olivat asioita, joihin halusimme häissämme panostaa.

Juhlapaikan etsiminen ja valokuvaajan varaaminen olivat ensimmäisinä tehtävälistalla. Kävimme tutustumassa useaan juhlatilaan, mutta käynti Katisten Kartanon Tallilla vakuutti meidät täysin – henkilökunta oli ammattimaista ja paikka tunnelmallinen, kaunis ja viihtyisä. Vanajan kaunis kirkkokin oli kivenheiton päässä ja hääaamun valmistelut onnistuivat Katisten Kartanon hotellilla. Juuri sellaisessa miljöössä halusimme häitämme juhlia! Olimme myös onnekkaita, että saimme valokuvaaja Maria Hedengrenin ikuistamaan tärkeän päivämme.  Kiitos vielä Maria!  Kuvien myötä voimme palata päivään aina uudestaan ja vaalia ihania muistoja lopun elämäämme.

Koristeluiden ja yksityiskohtien suunnittelu aloitettiin hyvissä ajoin heti juhlapaikan varmistuttua. Värit olivat selkeät alusta alkaen – vaaleanpunaista, beigeä ja valkoista. Näitä yhdisteltiin niin kukissa, kynttilöissä, bingokorteissa kuin karkkibuffetissakin. Ideoita ja inspiraatiota haettiin hääblogeista ja hääsivustoilta. Kotona työhuone hiljalleen täyttyikin hankituista koristeista ja tarvittavista häätavaroista. Oli ihanaa päästä hääpäivän aattona vihdoin laittamaan kaikki paikoilleen!

Hääpäivä oli ikimuistoinen, juuri sitä mitä olin odottanutkin. Jännitys oli jotain ennenkokematonta, kun odotimme isäni kanssa kirkon oven ulkopuolella urkujen alkusoittoa. Papin puhe oli kaunis ja ihanan henkilökohtainen eikä onnenkyyneliltä kirkossa vältytty, kun ystävämme lauloi lempikappaleemme.

Juhlapaikalla kaikki sujui juuri niin kuin oli suunniteltu – kiitos kaasojen ja bestmanien.  Vieraat tuntuivat viihtyvän, me rentouduimme ja nautimme, Kartanon ruoka oli erinomaista ja ohjelmanumerot onnistuneita.  Hääbingo ja karkkibuffet olivat menestys! Illalla häätanssia tanssiessa olo oli niin onnellinen.  Koko päivä oli täynnä ihania, onnellisia hetkiä. Saimme viettää tämän tärkeä päivän meille tärkeiden ihmisten seurassa. Rakkautta, onnea, riemua ja jännitystä – sitä kaikkea oli elokuinen hääpäivämme täynnä.” Hanna

 

Church: Vanajan Kirkko
Reception: Katisten Kartano Häät

Makeup: Elina Kymäläinen from Glohair
Hair Stylist: Elina Salminen from Glohair
Wedding dress: Jasmine Bridal
Shoes: Högl
Hair accessory: Zazabella
Jewelry: Timanttiset
Groom’s suit: Suomen Pukuvuokraamo
Groom’s shoes: Suomen Pukuvuokraamo
Flowers: Flower shop Pioni
Catering: Katinen Manor
Cake: Katinen Manor
Band: Gig of August

  • STUNNING! Love your black and whites! The set with the couple in front of the building with the ivy is fabulous! Great job!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.