[ Hämeenlinna ]Hanna + Mikko //Finnish Manor Wedding at Katisten Kartano

HäävalokuvaajaHääkuvaaja Maria Hedengren

Katisten Kartano Häät. Vanajan kirkko Häät. Finland Manor Wedding.

This was my first time at Katinen Kartano documenting a wedding. I definitely want to shoot there again.
The ceremony was held in Vanaja Church, a really beautiful place.  What a special feeling to get married in that church!

Hanna writes about the wedding:
“Hääpäivän suunnittelu alkoi puolitoista vuotta ennen häitä. Halusimme rennot, mutta tyylikkäät, meidän näköiset häät. Ripaus vaaleanpunaista olisi myös mukana. Tunnelmallinen juhlapaikka, ammattivalokuvaaja, hyvä ruoka ja musiikki olivat asioita, joihin halusimme häissämme panostaa.

Juhlapaikan etsiminen ja valokuvaajan varaaminen olivat ensimmäisinä tehtävälistalla. Kävimme tutustumassa useaan juhlatilaan, mutta käynti Katisten Kartanon Tallilla vakuutti meidät täysin – henkilökunta oli ammattimaista ja paikka tunnelmallinen, kaunis ja viihtyisä. Vanajan kaunis kirkkokin oli kivenheiton päässä ja hääaamun valmistelut onnistuivat Katisten Kartanon hotellilla. Juuri sellaisessa miljöössä halusimme häitämme juhlia! Olimme myös onnekkaita, että saimme valokuvaaja Maria Hedengrenin ikuistamaan tärkeän päivämme.  Kiitos vielä Maria!  Kuvien myötä voimme palata päivään aina uudestaan ja vaalia ihania muistoja lopun elämäämme.

Koristeluiden ja yksityiskohtien suunnittelu aloitettiin hyvissä ajoin heti juhlapaikan varmistuttua. Värit olivat selkeät alusta alkaen – vaaleanpunaista, beigeä ja valkoista. Näitä yhdisteltiin niin kukissa, kynttilöissä, bingokorteissa kuin karkkibuffetissakin. Ideoita ja inspiraatiota haettiin hääblogeista ja hääsivustoilta. Kotona työhuone hiljalleen täyttyikin hankituista koristeista ja tarvittavista häätavaroista. Oli ihanaa päästä hääpäivän aattona vihdoin laittamaan kaikki paikoilleen!

Hääpäivä oli ikimuistoinen, juuri sitä mitä olin odottanutkin. Jännitys oli jotain ennenkokematonta, kun odotimme isäni kanssa kirkon oven ulkopuolella urkujen alkusoittoa. Papin puhe oli kaunis ja ihanan henkilökohtainen eikä onnenkyyneliltä kirkossa vältytty, kun ystävämme lauloi lempikappaleemme.

Juhlapaikalla kaikki sujui juuri niin kuin oli suunniteltu – kiitos kaasojen ja bestmanien.  Vieraat tuntuivat viihtyvän, me rentouduimme ja nautimme, Kartanon ruoka oli erinomaista ja ohjelmanumerot onnistuneita.  Hääbingo ja karkkibuffet olivat menestys! Illalla häätanssia tanssiessa olo oli niin onnellinen.  Koko päivä oli täynnä ihania, onnellisia hetkiä. Saimme viettää tämän tärkeä päivän meille tärkeiden ihmisten seurassa. Rakkautta, onnea, riemua ja jännitystä – sitä kaikkea oli elokuinen hääpäivämme täynnä.”

Maria HedengrenMaria HedengrenVanaja Church weddingVanaja Church weddingVanaja Church weddingVanaja KirkkoVanajan Kirkko HäätVanajan Kirkko HäätVanajan Kirkko HäätVanajan Kirkko HäätVanajan KirkkoHelsinki ValokuvaajaHelsinki häävalokuvaajaHäämenlinna Hääkuvaaja Häämenlinna HäätHäämenlinna HääkuvaajaHäämenlinna HääkuvaajaKatisten Katisten juhlaKatinen ManorKatinen ManorKatisten Kartano Kartano Häät Katisten Kartano Häät Kartano Häät Häämenlinna wedding photographerHäämenlinna wedding photographerwedding Katisten Kartano Katisten Kartano weddingKatisten Kartano weddingHelsinki Wedding PhotographerHelsinki Wedding PhotographerKatinen ManorFinland Wedding PhotographerFinland Wedding PhotographerHelsinki Wedding PhotographerHelsinki HäävalokuvaajaHäävalokuvaajaKatinen ManorMaria Hedengren

Katisten Kartano Häät. Vanajan kirkko Häät. Finland manor wedding.

“Vinkkinä häiden järjestelyyn voisi sanoa, että aloittakaa suunnittelu ja järjestäminen ajoissa – näin välttyy monelta turhalta stressiltä. Nauttikaa hääpäivänä joka hetkestä – kaasot ja bestmanit pitävät varmasti huolen kaikesta. Panostakaa hyvään valokuvaajaan – päivään on ihana palata kuvien ja muistojen kautta.” Hanna.

Church: Vanajan Kirkko
Reception: Katisten Kartano

Makeup: Elina Kymäläinen from Glohair
Hair Stylist: Elina Salminen from Glohair
Wedding dress: Jasmine Bridal
Shoes: Högl
Hair accessory: Zazabella
Jewelry: Timanttiset
Groom’s suit: Suomen Pukuvuokraamo
Groom’s shoes: Suomen Pukuvuokraamo
Flowers: Flower shop Pioni
Catering: Katinen Manor
Cake: Katinen Manor
Band: Gig of August

 • Rare Pink said:

  Lovely photos and love the rings!

 • Pingback : A rustic, romantic wedding | Rustiikkiset, romanttiset häät :: Best Day Ever

 • Beautiful, just beautiful (the wedding and your pictures). And I love the bride's gown!

 • A real classical beauty through these wedding photos. Really nice!

 • Your couple portraits are simply stunning! I especially adore your black and white images. And what a pretty bride!

 • Great work in that church and it looks like you got a bunch of time for portraits! These two had some great, classic style and you did a fantastic job with them!

 • Suppa awesome. I love the softness to your black and whites.

 • John said:

  Beautiful work, your bride and groom portraits are particularly wonderful.

 • I love all of them but I was especially drawn to the couple photos. Amazing job Mariah!

 • Teresa K said:

  What an absolutely exquisite wedding. You captured everything just brilliantly!

 • Lyn Ismael said:

  The portraits are just lovely and so romantic. I'm sure they are happy with these!

 • Feel like I'm repeating myself but I just love that venue! You get to shoot in the most beautiful venues around :) I also love Vanaja church, we've been there once and we loved it.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.